TECHNOLOGY. INNOVATION. DESIGN. EXPERIENCE.

TIDE speaker group

2019 Program

Attendance at TIDE earns 6 RUs.

Loading
8:00 AM
  1. 45 mins
8:45 AM
  1. 30 mins
    Experience is the new AV – and for good reason. We will start with defining experience and then ask you for your input on the experience you are seeking from TIDE.
9:15 AM
  1. 55 mins
    Learn to design customer experiences that people can’t help but talk about, unleash creative breakthroughs and innovation by abandoning best practices, and create solutions and interactions that are one of a kind – unmistakable.
10:10 AM
  1. 20 mins
10:30 AM
  1. 30 mins
    Mood Media asked more than 10,000 consumers around the world what they most enjoy about the in-store shopping experience, and you'll hear the results in person at TIDE.
11:00 AM
  1. 30 mins
    Content generation is a constant challenge – but what if you could create a system that creates its own content?
11:30 AM
  1. 30 mins
    Take a deep dive into the creative and technical process of projecting onto the uniquely shaped surface of the space shuttle.
12:00 PM
  1. 45 mins
    Come prepared with a recent IX success – successes big and small welcome -- and share it with your group.
12:45 PM
  1. 15 mins
    TIDE brings together a wealth of talented, user-centric designers in one room and we want you to learn from each other, not just from our speakers.
1:00 PM
  1. 45 mins
    Hear how Miral learned to navigate the blending of hardware, software, and performance teams to deliver a seamless merge of art and technology for a completely new entertainment experience.
1:45 PM
  1. 15 mins
2:00 PM
  1. 20 mins
    The Public Interactives Research Lab investigates how emerging technologies will transform urban media landscapes.
2:20 PM
  1. 60 mins
    Explore public interactive projects where unique technology applications set the stage for digitally mediated conversations with audience members in communal spaces such as museums, theme parks, outdoor entertainment plazas, and urban streets.
3:20 PM
  1. 60 mins
    Experience Sound Sculpture for yourself and open doors to musical composition, creative placemaking, and a communal creative experience.
  2. 60 mins
    Learn how surface haptics can cultivate a heightened level of engagement by connecting on a new dimension.
  3. 60 mins
    In an interactive workshop, learn how the design-thinking principles that permeate the creation of public interactives can spark new ideas for technical challenges.
4:25 PM
  1. 20 mins
    TIDE concludes with attendee reflections on the shared TIDE experience and progress made towards understanding your own unique value proposition.

TIDE PLATINUM SPONSORS

HIDE CONTENT

Mimo Monitors

Panasonic logo